QUÈ HI HA DE NOU?

J. Codolar 

L'any 1960 en Joan codolar va fundar la joieria Codolar a Palafrugell i 58 anys després el seu net Jaume Badosa Codolar, joier diplomat a Suïssa  continua amb la tradició familiar, amb ell és la tercera generació de rellotgers. Hi podreu trobar joies de disseny i també fan reparació per a tot tipus de rellotges i joies, en el seu propi taller. Els trobareu al carrer cavallers 29,  de Palafrugell.

Salut al dia

Anna Puigbert crea Salut al dia, una empresa dedicada a l’activitat física per a adults. Un projecte anomenat Tardes a la fresca on vol promoure l'exercici físic per als adults de totes les condicions; i donar-li un component lúdic i d'interacció. Si tens +60 d’edat no et pots perdre de llegir la seva entrevista, de segur que t’hi apuntaràs!!!  
Pàg

Mc Donald’s

El passat 23 d'abril, es va inaugurar oficialment el nou Mc Donald's de L'Escala. Amb una ferma decisió d'integració a la vida social del poble i localitats veïnes, aposta per ser un restaurant  més de la vila i ho demostra perfectament oferint una amplia carta d'esmorzars variats, en el seu Mc Café i amb una organització molt professional. 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h