top of page

QUÈ HI HA DE NOU?

LA BOTIGA DEL NOSTRE CARRER

qhdn1.PNG

S'ha obert La botiga del nostre carrer, a Palafrugell, on podreu trobar-hi roba per a home i dona, tota mena de complements, cinturons, bosses de mà, moneders, maletes i articles de bijuteria, i també calcat per a home dona i nen. Els trobareu al carrer Cavallers, 12, davant del Bar Restaurant Cavallers.

FORN DE PA JORDI

El passat 18 de gener va obrir les seves portes la Fleca - Granja - Cafeteria de Forn de Pa Jordi, on hi trobareu el pa d'avui elaborat com sempre amb farines 100% ecològiques. Podreu trobar el pa d'espelta, de Kamut i Blat Sarrai. En aquesta fleca també gaudireu d’un bon cafè en un espai acollidor. Si voleu gaudir d’un pa tradicional i un bon esmorzar no ho dubteu, us esperen al carrer Sant Sebastià, 61, de Palafrugell (plaça Camp d'en Prats).

qhdn2.PNG

SOMNIS DE PAPER

qhdn 3.PNG

Somnis de Paper, un nou espai de lleure per celebrar les teves festes infantils o reunions privades. Hi ha una sala amb un inflable que et traslladarà al món dels contes i on podreu jugar a bàsquet. Compta també amb una mini discoteca i una petita ludoteca on jugar a cuinetes, pintar, llegir… Trobareu un mini bar amb una zona habilitada perquè els adults es relaxin. Vine a veure'ns a la plaça Mestre Joan Planas local 2 de Palafrugell.

bottom of page