top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Presentació del llibre La Mar de Bé, per en Quim Casellas

El Museu del Suro de Palafrugell va estar ple de gom a gom a la presentació del llibre del programa La Mar de Bé.

Quim Casellas, xef i autor de les receptes del llibre, va presentar l'acte, juntament amb Pere Estradera, president del GALP Costa Brava; Josep Maria Olivé, director de Cossetània Edicions; i Conrad Massaguer, patró i armador de l'embarcació Nova Gasela de Palamós, amb qui van fer el capítol de la pesca de la gamba.

 

La pesca es presenta com un món emocionant i desconegut que, ens descobreix com de difícil, divers i atraient és l'ofici de pescar a la Costa Brava. I, per tastar tots els sabors de la mar, Quim Casellas ens selecciona una quarantena de receptes inspirades tant en la innovació gastronòmica com en la memòria de la gent de mar.

 

Aquest és un llibre que ens estimula a conèixer, a triar, a cuinar i a assaborir la mar de bé. «La mar de bé» és un programa divulgatiu de TV3 sobre el món de la pesca, que vol donar prestigi al peix.

8.png
9.png
bottom of page