Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €
C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons
Gastronomía
GUIA GASTRONÒMICA
Presentació del llibre La Mar de Bé, per en Quim Casellas
El Museu del Suro de Palafrugell va estar ple de gom a gom a la presentació del llibre del programa La Mar de Bé.
Quim Casellas, xef i autor de les receptes del llibre, va presentar l'acte, juntament amb Pere Estradera, president del GALP Costa Brava; Josep Maria Olivé, director de Cossetània Edicions; i Conrad Massaguer, patró i armador de l'embarcació Nova Gasela de Palamós, amb qui van fer el capítol de la pesca de la gamba.
La pesca es presenta com un món emocionant i desconegut que, ens descobreix com de difícil, divers i atraient és l'ofici de pescar a la Costa Brava. I, per tastar tots els sabors de la mar, Quim Casellas ens selecciona una quarantena de receptes inspirades tant en la innovació gastronòmica com en la memòria de la gent de mar.
Aquest és un llibre que ens estimula a conèixer, a triar, a cuinar i a assaborir la mar de bé. «La mar de bé» és un programa divulgatiu de TV3 sobre el món de la pesca, que vol donar prestigi al peix.

