top of page

Un nou projecte per a tots els nostres associatsAquest 2023 hem iniciat un nou projecte que ens fa especial il·lusió, ja que és un projecte pensat per a tots els nostres associats. Amb la col·laboració d'en David Garcia (@communitis i @drdavie) i en Francesc Serra (@lesfotosdeltet) estem portant a terme unes sessions de fotografia i video als establiments dels associats que serveixen per presentar-se a les xarxes socials.Un format totalment innovador i molt engrescador, ja que amb la gran feina que estan portant a terme en David i en Francesc, ens ajuden a endinsar-nos una miqueta més a cada negoci i conèixer l'essència i els serveis de cadascun d'ells.


Per a Oohx!gen el més important són els seus associats i amb aquest projecte se’ls dona un espai on la seva visibilitat és la clau. Creiem que cal fidelitzar-los i cuidar-los i aquest projecte està pensat exclusivament per a ells.


Des d’aquí volem agraïr a en David Garcia, gerent de l'empresa Communitis i a en Francesc Serra de l'empresa Les Fotos del Tet, la gran feina que estan fent i la seva col·laboració.


1 visualización0 comentarios
bottom of page