TRET DE SORTIDA A LA CINQUENA EDICIÓ DE L'ONCOSWIMEl dissabte, 1 de febrer, es va obrir el període d'inscripcions per participar a la cinquena edició de l'ONCOSWIM, el repte esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i el CN RadikalSwim que consisteix a recórrer nedant en equips de quatre persones els 30 km que separen les platges de l'Estartit i Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. La travessia, que se celebrarà el 6 de juny, té com a objectiu recollir fons per finançar un projecte d'investigació impulsat per la Universitat de Girona (UdG) sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afecta sobretot dones joves i que representa el 20% de tots els càncers de mama diagnosticats. Des de la primera edició, s'ha aconseguit recaptar 96.000 euros per a aquesta recerca, en la qual participa un equip d'investigadors multidisciplinari de la Universitat de Girona (UdG), l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i l'Hospital Dr. Josep Trueta.

El mateix dia s'obriran també les inscripcions per a la MILLA SOLIDÀRIA, la versió més popular de l'Oncoswim, que consisteix a nedar el tram de Via Brava de Llafranc fins a Calella de Palafrugell (1,6 km aproximadament). La sortida de la Milla Solidària tindrà lloc el mateix dia 6 de juny a la tarda, amb l'objectiu que l'arribada dels nedadors coincideixi amb la dels primers equips de la travessia de 30 km. Tot el que es recapta amb les inscripcions a aquesta prova es destina també a la investigació del càncer de mama triple negatiu.

Les inscripcions es fan a través del web www.oncoswim.cat. En el cas de l'Oncoswim, el preu de la inscripció és 220 € euros per als participants amb llicència llicència federativa en vigor i de 231 € per a aquells que no disposin de l'esmentada llicència. Amb aquesta quantitat se sufragaran totes les despeses d'organització. Cada equip ha de fer, a més, una aportació mínima de 500 euros en concepte de donatiu. Les inscripcions es tancaran el 15 de maig.

En el cas de la Milla Solidària el preu de la inscripció és de 20 euros (23 euros si no es disposa de llicència federativa) i hi ha l'opció d'inscriure's el mateix dia.


Tornar a notícies

1 vista0 comentarios