Tots els actes del Carnaval de Palamós 2020, a l'app municipalL’Ajuntament de Palamós ha incorporat, un any més, a la seva aplicació per a mòbils, tota la informació referent al Carnaval amb l’objectiu que els usuaris puguin portar, de manera còmoda a la butxaca, l’agenda completa d'aquesta tradicional festa d'hivern palamosina.


A través de l’app ‘Palamós’, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, podran consultar amb rapidesa totes les activitats programades per aquest Carnaval 2020, amb l’agenda d’actes segmentats per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps. Des de l’app també es poden consultar quins aparcaments de la vila hi ha a disposició durant aquests dies.


D’aquesta manera, l’aplicatiu ofereix la possibilitat als usuaris d’estar al dia dels actes programats en aquesta nova edició del Carnaval que començarà aquest proper dissabte 15 de gener, amb la presentació del Carnestoltes i la Reina, i que s’allargarà fins al dimecres 26 de febrer amb l’enterrament de la Sardina.


L’app ‘Palamós’ és totalment gratuïta i funcional tant per a mòbils que treballin amb Android com amb iOS. Es pot descarregar a l’App Store i a Google Play.


Tornar a notícies

16 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h