Torroella - l’Estartit - Illes MedesAquesta tardor escapa’t a casa nostra!

La Cultura, un segell que ens distingeixEl nostre compromís amb la cultura ens ve de lluny i va lligat als orígens

del municipi. Terra de músics, escriptors i pintors que alllarg dels anys hananat definint el nostre perfil com a destí cultural de referència. Amb el temps l'oferta cultural ha anat creixent i diversificant-se. Comptem amb espais de referència com l'Auditori Teatre Espai Ter que al llarg de l'any a més de la programació estable, s'hi poden trobar concerts del Black Music Festival, obres de teatre del Temporada Alta i per descomptant els concerts de Festival de Torroella que cada estiu presenta una programació amb artistes de renom internacional.


Museus i espais d'art

Com a referent divulgador del nostre patrimoni humà i artístics, el màxim exponent és el Museu de la Mediterrània. Aquest Museu és també centre d'interpretació del Parc Natural del Montgrí Illes Medes i Baix Ter. Tota escapada, per curta que sigui, es mereix fer una salt a dos espais culturals de referència com són: Palau Solterrra – Fundació Vila Casas, Museu de Fotografia contemporània; Gasa Galibern – Fundació Mascort, seu permanent de la Fundació Mascort. El nostre Cinema Montgrí, una icona emblemàtica de la nostra Vila, no us deixarà indiferent, per la seva arquitectura, per la seva elegància i sobretot la seva programació. La ubicació annex al restaurant-bar La Sala faran que la vostra tarda de cinema sigui rodona. Sessions de cinema de divendres a dilluns, cicles de Cine Club cada quinze dies. Moltes de les sessions dels divendres són amb V.O.Festes Tradicionals

Les nostres festes tradicionals, formen part també del nostre ADN cultural i les preservem amb gran estima. El nostra calendari festiu està ben repartit durant tot l'any, però sens dubte aquest mes de novembre la cita obligada és per gaudir de la Fira de Sant Andreu. Una de les fires més antigues de Catalunya que aquest any arriba a la seva 627ena edició.


La Gastronomia, un segell que ens honora

L'oferta gastronòmica és també molt variada, cuina tradicional, cuina mediterrània, i altres especialitats del dia a dia cuinades amb el cor per elsnostres restauradors, sempre amb productes de proximitat, que també podreu trobar en els nostres mercats setmanals, els dilluns a Torroella i els dijous a l'Estartit. Les JJGG ja de llarga tradició són un segell que fidelitza als amants de la nostra cuina. Dos vegades l'any, els restauradors de Torroella de Montgrí i l'Estartit treballen conjuntament per oferir un tast d'estiu amb les JJGG Tastets de Mar La Clova (1-30 de juny) , i un tast de tardor amb les JJGG de la Poma a la Cuina (1-31 d'octubre) organitzades per l'Estació Nàutica l'Estartit Illes Medes.


Al www.visitestartit.com trobareu tota la informació per preparar la vostra escapada de tardor: On menjarOn dormirOn comprar

0 vistas0 comentarios