top of page
Foto del escritorEl nou, guia de l'Empordà

Tasta'm 2024

El passat 3 de maig, la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí es va tornar a engalanar per rebre la 2a edició del Tasta'm, un maridatge de la moda i la gastronomia de proximitat.

Les presentadores de la part gastronòmica van ser Agnès Gasull, sommelier i l'Alba Plana de l'Abricoc. Elles van presentar la trajectòria i el Celler de cada dona i, a continuació, la Marta Arenes, l'Anna Perez, la Marta Pairó i la Mariona Parals, van presentar el seu vi.


La desfilada primavera – estiu de la mà d'Ingrid Moda i amb la col·laboració de la intetiorista Sarah Alenyà i l'estilista Adela Llorens, va estar inspirada en el procés de la vinya i l'elaboració del vi.


Per aquest motiu es va escollir en certs moments el cotó i el lli, en altres moments els colors i els estampats i va acabar amb totes les models degustant el vi sobre la passarel·la.


Aquesta segona edició va ser tota una festa que esperem poder repetir per continuar donant valor a la moda, a la dona, al vi i al producte d'elaboració pròpia i de proximitat.


En el tast es va poder degustar els vins: Cofoi del Celler Fet a mà (@fetama_vins) Notes de Rosat Celler Mas Geli (@masgelipals) Nudus Celler Pere Guardiola (@pereguardiola_celler) Camí de Cornes Celler Roig Parals (@cellerroigparals) Tots els vins van ser maridats amb productes d'elaboració pròpia de la mà de: Carnisseria seli (@carnisseriaseli) La xocolata de @lavictoirechocolats

0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page