SIS MAGS AL CARTELL DE LA 21ª NIT D’IL·LUSIÓ DE SANTA CRISTINAD’ARO

En plena desescalada de la pandèmia que estem vivint, els Ajuntaments i les entitats culturals van organitzant el queseran les nits d’aquest estiu a la Costa Brava.


La màgia, la il·lusió,... no pot faltar en moments com aquests. Per això, aquest any, Mans Màgiques del Món ha preparatun programa especial de màgia per al divendres 14 d’agost. La 21ª Nit d’il·lusió presentarà un cartell format per mags de renom internacional com Brando i Silvana. Uns mags argentins i residents a Barcelona, que oferiran un espectacle on la màgia unirà disciplines artístiques com el mim, el teatre i les malabars. El faquir Kirman presentarà espectaculars números defoc mentre que Magoo celebrarà els 40 anys de màgia als escenaris amb el seu espectacle internacional. Txema, el mag més jove amb més reconeixements internacionals del país, portarà aSanta Cristina d’Aro la seva màgia i el seu teatre que tan agrada al públic de totes les edats. L’espectacle seguirà amb les grans il·lusions sempre espectaculars de Zappa.


L’il·lusionista Xevi, director i presentador del festival internacional Nit d’il·lusió, contribuirà amb la seva màgia còmica a fer passar als espectadors una nit divertida i diferent a les demés que es puguin celebrar a l’incomparable marc de la Costa Brava.


A causa del covid-19 la més que consolidada 21ª Nit d’il·lusió es realitzarà seguint les normes d’higiene i de seguretat que pertoquin al moment. Entre altres, motivats pel gran aforament que té cada any aquest espectacle, s’ubicarà al pati de l’escola Pedralta, a l’aire lliure. Un programa especial per una nitplena de màgia perquè no es perdi la il·lusió de l’estiu.

Redacció: Mans Màgiques del Món


Tornar a notícies

2 vistas0 comentarios