top of page

Salut i l'Ajuntament de Palamós constitueixen la Comissió de coordinació per a la construcció del nou Hospital de Palamós

 El Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Palamós van constituir el passat vint-i-cinc de gener la Comissió de coordinació per a la construcció del nou Hospital de Palamós.


 La primera comissió, que s'ha reunit a les dependències de l'actual hospital, té la funció de coordinar totes les actuacions necessàries en matèria urbanística, així com establir les fases a seguir i acordar el calendari de cadascuna d'elles.La comissió està integrada pel gerent de la Regió Sanitària Girona, Jaume Heredia, l'alcalde de Palamós, Lluís Puig i un equip tècnic en matèria d'infraestructures i urbanisme del Servei Català de la Salut i de l'Ajuntament de Palamós respectivament.



La ubicació: a tocar de la C-31

El futur Hospital de Palamós es construirà en uns terrenys del sector Les Oliveretes, a tocar de la C 31. Els tràmits urbanístics, un cop finalitzats, han de permetre disposar d'uns terrenys que permetin encabir-hi un equipament de fins a 40.000 m2, incloent la reserva per a futures ampliacions.


Tot i això, el dimensionat final de l'hospital dependrà del pla funcional assistencial, on es definirà tot el que fa referència a l'estructura que ha de tenir l'àrea sanitària, com ara la superfície, els criteris d'ordenació funcional, el disseny dels espais (accessos, circuits, especificacions d'àrees...) i la cartera de serveis. La ubicació: a tocar de la C-31 El futur Hospital de Palamós es construirà en uns terrenys del sector Les Oliveretes, a tocar de la C 31. Els tràmits urbanístics, un cop finalitzats, han de permetre disposar d'uns terrenys que permetin encabir-hi un equipament de fins a 40.000 m2, incloent la reserva per a futures ampliacions.


L'Hospital de Palamós dona cobertura a la comarca del Baix Empordà, amb una població actual de 134.147 habitants. L'actual edifici es va construir annex a l'antic hospital-asil de Palamós i va entrar en funcionament a principis dels anys 80. En el seu moment es va dimensionar per donar servei a una població d'uns 80.000 habitants. En els darrers 30 anys s'han anat realitzant diferents ampliacions i adequacions d'espais per fer front a la creixent demanda assistencial i a l'augment de la població.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page