Prop de 200 persones participen a la Lectura virtual de l’obra de Josep Pla a través de les xarxes

Prop de 200 persones han participat des de dilluns a la Lectura virtual de l’obra de Josep Pla organitzada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla. El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha tancat la lectura a les 8 del vespre, precedit per Mariàngela Vilallonga, Consellera de Cultura, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, i Miquel Noguer, President de la Diputació de Girona i del Fundació Josep Pla. L’escriptora Laia Aguilar, guanyadora del Premi Josep Pla 2020, ha esta l’encarregada d’obrir la Lectura a les 10 del matí.

A més durant tot el dia, les xarxes socials de l’Ajuntament (@ajpalafrugell i @palafrugellcultura) han publicat els vídeos de diferents persones que també han volgut participar en aquesta iniciativa compartint les seves lectures als seus perfils. Els escollits tindran un obsequi que podran recollir a les instal·lacions del Teatre Municipal un cop s’aixequi el confinament.

La iniciativa ha consistit en gravar un petit vídeo d’un minut de durada llegint un fragment del llibre de l’obra de l’autor palafrugellenc i penjar-lo a les xarxes socials, des de dilluns 20 fins avui. Hi ha pogut participar tota la ciutadania a través dels seus perfils, esmentant @ajpalafrugell, @FJosepPla i l’àrea de Cultura (FB @PalafrugellCultura / TW @PalafrugellCult @ / IG @palafrugellcultura) amb el hashtag #lecturapla2020.


Redacció: Ajuntament de Palafrugell

Tornar a notícies

4 vistas0 comentarios