top of page

Planta't a Pals

Seguint amb el cicle promocional de l'arròs al municipi, s'ha previst recuperar l'activitat del Planta't a Pals, durant els dies 18 i 19 de juny, on hi hauran un seguit d'activitats familiars que tenen com a objectiu donar a conèixer la història i els secrets més ben guardats que envolten l'Arròs de Pals, un conreu vinculat al poble des del s. XV.


El dia 18 de juny al matí, s'oferirà al públic la tradicional plantada d'arròs on els arrossaires més veterans del municipi juntament amb les noves generacions que s'hi volen involucrar, ens mostren com es plantava manualment l'arròs fins a finals dels anys 50, abans de la mecanització.


El públic podrà gaudir també d'un esmorzar popular, passejades temàtiques pels arrossars a peu i també sortides amb el trenet El Xiulet de Pals. Una de les passejades inclourà també l'activitat d'observació d'ocells entre d'altres.


Contacteu amb l'Oficina de Turisme de Pals: tel. 972 63 73 80 on us informaran sobre els restaurants, els allotjaments, els comerços i altres activitats de turisme actiu que trobareu a la vostra disposició a Pals. Caldrà reserva prèvia per gaudir de les activitats complementàries programades. Us hi esperem!
0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page