Palamós celebrarà la Festa Major 2020 amb un programa adaptat a normes de seguretat de la COVID-19

Palamós no renuncia a la seva Festa Major 2020, que tindrà lloc del 23 al 26 de juny, i ja prepara un programa d'activitats adaptat a les normes de seguretat de la COVID-19, i d'acord amb el pla de desconfinament que s'estableix per part del Govern central.

Amb aquest objectiu l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, amb la participació de la resta de serveis municipals implicats, està treballant en la proposta d'actes que permetin la realització d'esdeveniments culturals, lúdics i festius amb un aforament limitat i garantint totes les mesures de seguretat sanitària.


Activitats a l'aire lliure i amb control d'aforament Pregó, concerts, espectacles infantils o de circ, serien algunes de les propostes que en aquest moment s'estan estudiant per a poder incloure en la programació festiva, i que es programarien principalment en espais a l'aire lliure.

Caldrà però poder assegurar que en aquests recintes exteriors es pugui delimitar tot el seu perímetre, dins el qual només es podrà accedir mitjançant entrada, que serà totalment gratuïta però que s’haurà de reservar ambanterioritat, i que permetrà tenir un control de l'aforament màxim per a cadaespai, amb tot el públic assegut i garantint poder mantenir la distànciaadequada entre seients.


Es descarten actes multitudinaris com les "Barraques" L'Ajuntament de Palamós descarta però, i de manera definitiva, la realització dels balls o d'activitats multitudinàries, com les tradicionals "Barraques" que tenen lloc a la platja Gran. Això sí, s'estudiarà quina alternativa es pot donar als tradicionals focs d'artifici que es programen com a cloenda de les festes.

L'Àrea de Joventut ja treballa per tal que dins la programació de la Festa Major 2020 es puguin realitzar activitats d’interès juvenil, ja sigui en un format digital o bé presencial, i en aquest darrer cas també amb control d’aforament i amb el públic assegut.

L'Ajuntament de Palamós supedita la decisió de la instal·lació de la fira d'atraccions, que s'ubica tradicionalment a l'aparcament de la platja Gran, a allò que determinin les administracions central o autonòmica, d'acord amb la desescalada de l'emergència sanitària actual, i sempre que es garanteixi la plena seguretat dels treballadors i els usuaris d'aquestes atraccions.


Redacció: Ajuntament de Palamós


Tornar a noticies

3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h