Palamós acollirà els actes de celebració del 25è aniversari de l'agermanament amb Rheda-Wiedenbrück

Els alcaldes de Palamós, Lluís Puig; i de la ciutat alemanya de RhedaWiedenbrück, Theo Mettenborg, han acordat poder celebrar enguany a Palamós els actes del 25è aniversari de l'agermanament establert entre les dues poblacions.


L'alcalde Mettenborg ha visitat aquesta setmana Palamós convidat per l'ajuntament palamosí, amb l'objectiu de poder concretar la realització d'aquesta celebració i donar el tret de sortida de la seva organització.

Ambdós alcaldes han acordat que els actes commemoratius del 25è aniversari tindran lloc a Palamós, i es duran a terme concretament del 10 al 13 d'octubre.


El programa previst s'acordarà, entre les dues poblacions, duran els propers mesos, i estarà integrat bàsicament per actes culturals, esportius i lúdics, destacant la realització d'una gran festa central de commemoració.


La proposta vol tenir en compte aquelles entitats i persones que des d'una població i l'altra han impulsat i fomentat aquest agermanament en el decurs d'aquests vint-i-cinc anys, però també, i de manera especial, les noves generacions i les entitats que s'incorporen de nou.


Durant la visita que ha realitzat l'alcalde de Rheda-Wiedenbrück a Palamós, l'ajuntament palamosí li ha programat visites a diversos espais i equipaments del municipi, com el paratge de Castell on ha conegut el projecte de millora mediambiental realitzat en aquest àmbit, o bé les visites a l'Espai del Peix o la Capella del Carme.


En el procés de reunions de l'agermanament ambdós alcaldes també es van reunir amb els portaveus de totes les formacions polítiques representades en el consistori palamosí.


Tornar a notícies

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h