Palafrugell intensifica tasques de desbrossament i neteja de tots els espais públics i zones verdes

L’Ajuntament de Palafrugell ha intensificat les tasques de desbrossament i neteja dels espais públics, així com de les zones verdes de tot el municipi, incloent els nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Llofriu. L'objectiu és tenir condicionats tots els espais comuns de la via pública el més aviat possible, coincidint amb la desescalada del confinament que ha provocat la crisi del Covid-19 i tenint en compte que el personal de la brigada que es dedica a realitzar aquestes tasques també ha seguit les normes de seguretat durant el confinament.


Segons ha comentat el regidor de Serveis Municipals i Brigada, Pau Lladó, “aquestes actuacions s’estan accelerant amb l’objectiu de tenir els espais públics en les millors condicions un cop hem entrat a la fase 0 del desconfinament”. Així mateix ha expressat, que “quan la gent pugui començar a utilitzar els espais comuns i públics com els parcs i zones verdes, aquestes es trobaran en perfectes condicions no només de neteja sinó també de seguretat per a les persones”. D’altra banda, també destaca que “realitzarem aquestes feines mantenint la seguretat de tots els treballadors de la brigada”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell també ha treballat per reorganitzar el servei de neteja de la via pública per atendre les prioritats de desinfecció d’aquells espais de la via pública que són més sensibles a possibles contagis amb l’objectiu de combatre la transmissió del coronavirus. Aquestes accions ja fa dies que es porten a terme i es realitzen de forma preferent en les zones properes als centres hospitalaris així com en els carrers de més pas de vianants.


Redacció y fotografies: Ajuntament de Palafrugell


Tornar a noticies

3 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h