Palafrugell convida a participar en la lectura de l’obra de Josep Pla a les xarxes socials

L’Ajuntament de Palafrugell seguirà amb la tradició de realitzar una lectura de l’obra de Josep Pla, tal i com ha fet els darrers 15 anys de forma ininterrompuda. Tot i les circumstàncies actuals, que fan impossible la lectura de forma presencial, s’ha optat per fer participar a la gent que ho desitgi de forma virtual a través de les xarxes socials. Així, a partir de dilluns dia 20 i fins el dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, es convida a tothom a fer un petit vídeo d’un minut de durada llegint un fragment del llibre que desitgi de l’obra de l’autor palafrugellenc. El vídeo ha de ser gravat en format horitzontal i cal utilitzar el hashtag #lecturapla2020, així com esmentar les xarxes @ajpalafrugell i l’àrea de Cultura (FB @PalafrugellCultura / TW @PalafrugellCult @ / IG @palafrugellcultura).


A nivell institucional, el mateix dia 23 d’abril es publicaran vídeos de diferents personalitats del món de la cultura i la política catalana, iniciant les publicacions a les 10 del matí amb una obertura i fent un tancament amb una publicació a les 8 del vespre. Paral·lelament, s’aprofitarà per escollir els millors vídeos que hagi publicat la gent des dels seus perfils de xarxes socials. Els escollits es publicaran a les xarxes municipals i tindran un obsequi que podran recollir a les instal·lacions del Teatre Municipal un cop s’aixequi el confinament.

Amb aquesta iniciativa, sorgida des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla, no es trencarà un element tradicional, que enguany arribava a la seva 15a edició, dins un diada cultural que ja és tot un referent.


Redacció: Ajuntament de Palafrugell


Tornar a noticiari

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo