Oohx!gen porta a terme la seva primeraassemblea general ordinària amb els seus socis

El passat 18 de març la junta d’Oohx!gen va celebrar l’assemblea general ordinària amb l’assistència de 24 associats degut a les reestriccions sanitàries.


L’acte es va celebrar a les vuit del vespre a la sala d’actes del Centre Municipal d’Educació seguint de forma estricta totes les mesures de seguretat que marca l’actual situació sanitària. A l’acte hi van assistir fins a 24 associats que sumats als 8 membres de la junta actual arribaven al límit de capacitat de la convocatòria.


L’assemblea que fou conduida per la Verònica Serralvo, gerent de l’associació, va comptar amb una presentació per començar de la seva presidenta, la Susanna Casademont, que va agraïr a tots els socis el seu suport i la seva confiança en moments tan complicats com els que viu el comerç local. Seguidament la mateixa Verònica va explicar el creixement de l’associació en aquests dos anys des de que la junta va prendre el timó, passant dels 38 socis al març del 2019 fins als 192 socis a dia d’avui. L’objectiu passa per arribar als 240 socis el març del 2022. Acte seguit, en David Font, va presentar els canvis i la reestructuració de la junta, explicant el procés i presentant els nous membres recentment incorporats. L’Albert Parals, tresorer, va presentar els números dels exercicis 2019 i 2020 i va argumentar el pressupost del 2021. La sessió va continuar amb un repàs a les activitats portades a terme durant el 2020 i el pla d’actuació per aquest 2021 que va presentar la seva gerent i on el plat fort és la campanya de Nadal com cada any.


Finalment es va obrir un torn de precs i preguntes on alguns associats van fer les seves apreciacions, suggeriments i es van intercanviar algunes opinions. Oohx!gen agraeix l’assistència a tots els associats que hi van ser presents.


Els membres de l’actual junta d’Oohx!gen que està formada per (de dalt a baix i d’esquerra a dreta): Albert Parals de Kidstxalla (tresorer), Verònica Serralvo (gerent), David Font de d+font comunicació creativa (vicepresident), Susanna Casademont de Xics Calçats (presidenta), Eli Romero de Niro Grup (vocal), Albert Gómez de La Casa dels Pantalons (vocal), Marisa Dorca de la farmàcia Dorca (vocal), Raquel Dalfó de Ca la Tulita (secretària) i Àlex Moral, propietari d’una parada de fruita i verdura al mercat (vocal).

1 vista0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h