Oohx!gen fa 3 anys
El passat 14 de març vam celebrar el nostre tercer aniversari i per celebrar-ho vam organitzar un sorteig per premiar la confiança dels nostres socis.


Des d’Oohx!gen hem volgut celebrar el nostre tercer aniversari amb els nostres socis, que al final són els qui ens donen tota la seva confiança. Per aquest motiu vam organitzar un sorteig per Instagram on durant una setmana els socis havien de fer comentaris o una ressenya i etiquetar a una altre empresa.


El premi per a un sol guanyador i valorat en 500 € consisteix en una mentoria durant un mes amb calendari de publicitat per a Instagram gentilesa de @marta_vim, una sessió fotogràfica gentilesa de @lesfotosdeltet (Francesc Serra) i per últim un any gratuït de la quota d’associat gentilesa d’Oohx!gen.

El passat dilluns 21 de març es va portar a terme el sorteig i el guanyador va estar en Santi, gerent del comerç Festivalia Palafrugell. Felicitats Santi!


Coicidint amb el 3er aniversari, el dilluns 14 de març, alguns membres de la junta d’Oohx!gen van assistir a la primera trobada d’associacions de comerç que organitzava la FOEG a Girona. La trobada va ser molt interessant per compartir amb altres associacions i obtenir així diferents punts de vista per a futures accions. Una sessió enfocada com a una petita acció de networking, una bona iniciativa que neix amb la intenció de créixer i seguir doncs celebrant-ne properes edicions.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo