top of page

Nou programa d'activitats per a joves a Can Genís

Can Genís presenta el seu programa d'activitats per als més joves, per als propers tres mesos. En destaquen els cursos i tallers centrats en la creativitat i les noves tecnologies. La majoria de les activitats són gratuïtes i d'altres s'ofereixen a un preu reduït.Curs de dibuix i introducció a la pintura

Curs de maquillatge artístic per al món dels carnavals.


Dins de l'àmbit de l'ús de les noves tecnologies, proposa un taller per aprendre a diferents tècniques de gravació, efectes i transicions per millorar els vídeos de TikTok i Reels.


Curs de gravació musical amb Audacity.


Iniciació a la producció musical amb Ableton Live.


Edició de vídeo amb Davinci Resolve.


Taller d'introducció en el món de la fotografia a la il·luminació en el plató fotogràfic.


Curs intensiu de Monitor de lleure. El curs aporta les eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil aplicant tècniques específiques d'animació grupal, i amb especial incidència en l'educació en valors.


Sortida a esquiar: es farà una sortida a la Masella, el dia 25 de febrer.

En la part més lúdica, la música és la protagonista de les activitats. Així es programen dos concerts: el 18 de març a les 12 h amb l'actuació del grup Cultura Urbana i el segon, el 15 d'abril al migdia, amb Toni Cayena.


Com és habitual Can Genís segueix oferint l'Assessoria de salut jove amb consultes presencials o en línia, i el Servei d'ocupació juvenil que dona assessorament als joves que busquen feina, no saben què estudiar o volen marxar a l'estranger. Les inscripcions a les activitats, amb places limitades, ja es poden consultar al catàleg d'activitats al web de Can Genís: www.cangenis.cat.0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page