La Tustarrada, al Carnaval A-Típic 2020

Per tercer any consecutiu, el dissabte 22 de febrer, a les 18.00 hores celebrarem el Carnaval A-típic a Palafrugell.L'activitat consisteix en una cercavila, pels carrers més cèntrics de la població,  on tothom que ho vulgui hi pot participar ballant davant la carrossa. Aquesta és una activitat apta per a totes les edats i es demana que la gent vingui disfressada, sense temàtica concreta. Dalt de la nostra carrossa, i amb 5.000 watts de so, hi serà punxant Marc Dunjó, DJ reconegut internacionalment per les seves sessions com a DJ Sek. En diferents punts estratègics del circuit es faran jocs populars i divertides activitats grupals.  Els participants podran adquirir uns tiquets pel confetti, la coca i la consumició pel final de la rua on hi haurà servei de bar.

La sortida serà 6 de la tarda des de la plaça del Sol, passant pels carrers Torres Jonama, plaça de l'Església, Cavallers i acabant al Mercat del Peix on es farà una festa Holi a la 'catalana', que substitueix la tradicional pols de colors per una pluja de confetti per tots els participants.


La Tustarrada, és una colla carnavalesca molt arrelada als carnavals gironins; des de l'any 1950 participa activament a les festes més populars de la Costa Brava i en especial a les Festes de Primavera de Palafrugell, com a part organitzativa de diferents activitats.

L'any 2018 després de participar durant dècades en altres carnavals de la comarca i la Garrotxa decideix emprendre aquesta nova iniciativa, per tal que la gent que ho desitgi pugui sortir a una rua de carnaval alternativa a les grans rues de la zona, la proposta és clara i concisa, no es pretén que la gent vingui a mirar sinó a participar, i de manera ben econòmica.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Palafrugell i la col·laboració d'empreses i entitats de la vila. Totes les bases i informació de la participació es troben detallades a les  xarxes socials de la Tustarrada, Instagram i Facebook.


La Tustarrada, colla carnavalesca i d'animació cultural.

latustarrada@gmail.com


Tornar a notícies

32 vistas0 comentarios