La setena edició del Vívid ofereix una cinquantena d'activitats

La programació presenta propostes d'enoturisme actiu amb rutes a peu o en bicicleta entre vinyes, els «Tastos amb personalitat», amb la participació d'Empar Moliner o dels propietaris del celler destruït per la riuada del Francolí, o activitats en espais singulars com cales, monestirs o un vaixell de pesca.


A Girona, s'ha presentat la programació de la setena edició del Vívid a càrrec de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la DO Empordà.Del 4 d'abril al 3 maig se celebrarà el festival Vívid, un mes sencer d'activitats enoturístiques a la Costa Brava. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. En les seves primeres edicions, el Vívid s'ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que se celebren anualment a Catalunya.

Mantenint la tendència dels darrers anys, aquesta edició manté un nombre limitat d'activitats amb la intenció d'oferir una proposta més qualitativa que quantitativa, que converteixi l'esdeveniment en un aparador de les ofertes enoturístiques més singulars de la Costa Brava. Una de les principals novetats d'aquesta edició és la posada en marxa d'un nou servei de packs a la carta, que combinen les estades en hotel o casa rural amb les activitats del programa. Aquesta millora pretén incrementar el nombre de participants que s'allotgen en establiments del territori i que l'any passat es va situar en un 20 %. La iniciativa es dona a conèixer mitjançant el portal web oficial, la publicació d'un programa de mà i una campanya de comunicació en mitjans tradicionals i digitals, específicament a les xarxes socials. Les oficines de turisme de la demarcació també divulgaran el festival.


Tornar a notícies

2 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h