La Policia Local de Palafrugell tanca el balanç de la Setmana Santa amb 140 denúncies i 3 detingutsEl balanç realitzat per la Policia Local de Palafrugell respecte a aquests 4 dies de Setmana Santa s’ha tancat amb un total de 1541 persones identificades i 1439 vehicles controlats. Així, durant aquest període es van arribar a fer 34 controls situats a les entrades i sortides del municipi que va acabar un total de 140 denúncies. Paral·lelament, també es van fer controls de patrullatge als nuclis costaners, així com a espais de més possible afluència de gent com són els supermercats i el mercat municipal.

Cal destacar que entre aquestes denúncies es troba la detenció d’un veí de Pals per Desobediència al Reial Decret i alcoholèmia penal (0,74mg/l), el qual circulava amb una motocicleta sense assegurança, sense ITV i amb el permís de conduir caducat.

Així com també es va denunciar a un total de set persones que estaven fent una celebració dins un domicili del carrer de la Tarongeta. Entre aquest balanç es troba la detenció de dues persones per temptativa de robatori en un establiment del carrer Cavallers.

Finalment, destacar que durant el període de Setmana Santa, la Policia ha comptat amb la col·laboració d’un dron que ha permès establir un control més adequat d’espais com el camí de ronda o la via verda, fet que ha servit per demostrar que de forma majoritària la gent de Palafrugell compleix amb les indicacions i que, fins al moment, han estat una minoria els que incomplien.


Redacció: Ajuntament de Palafrugell


Tornar a notícies

3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h