La pista de gel de Palafrugell atrau més de 5.000 patinadors

Un total de 5.105 patinadors han passat per la Pista de gel instal·lada a l’espai de la Bòbila durant aquestes festes de Nadal i que va estar oberta des del 20 de desembre de 2019 fins al 6 de gener, concretament durant 18 dies. Aquestes xifres representen un lleuger augment respecte l’any anterior, tenint en compte que enguany va començar una setmana més tard. Tot i això, cal destacar que al llarg dels 15 anys d’existència de la pista, el nombre d’usuaris es va mantenint en números estables pel que fa referència a l’afluència de públic.

Des de la seva obertura, fa 15 anys, han passat per la Pista de gel unes 100.000 persones aproximadament i s’ha consolidat com una activitat nadalenca atractiva per a tot el públic d’arreu la comarca del Baix Empordà.


Paral·lelament, enguany la pista de gel de Palafrugell s’ha convertit en una de les primeres i úniques pistes de gel accessible de Catalunya, juntament amb la del municipi de Terrassa. Així, per primera vegada s’ha incorporat a aquesta instal·lació un conjunt de dispositius (un trineu i una cadira adaptada) per fer possible que persones amb discapacitats intel·lectuals o físiques lleus poguessin patinar, els quals estaven especialment indicats per a infants i joves.


La pista de gel de Palafrugell que aquest any celebrava el seu 15è aniversari és la pista de gel nadalenca amb més tradició del Baix Empordà i una de les activitats més esperades de les festivitats nadalenques a la nostra comarca.


L’oferta d’oci nadalenc s’ha complementat amb diverses activitats a l’entorn de la pista de gel, com concerts, espectacles i tallers per al públic familiar, així com una extensa campanya per fomentar el comerç al municipi, acompanyada d’activitats al carrer, organitzada per Oohxigen Palafrugell, Comerç i Negoci.


Tornar a notícies

6 vistas0 comentarios