top of page

La importància de la divulgació

Una part important del nostre temps encara l'hem d'utilitzar en donar a conèixer aquesta Institució. Qui som, a què ens dediquem, quines feines podem fer, etc., així que des del primer dia estem contactant amb totes les associacions i entitats de la vila per poder trobar-nos i fer una xerrada que clarifiqui tota aquesta qüestió.

Vaig prendre possessió el passat mes de març, aviat farà l'any, però un cop em vaig ubicar, em vaig formar a través de l'associació de síndics i defensors “Forum SD”, i vaig tenir una idea clara del que s'espera d'aquesta Institució, ja teníem la temporada estiuenca a tocar i en conseqüència vàrem posposar aquesta activitat divulgadora fins passat l'estiu. I així ho hem fet.

 Ara podem dir que ja hem tingut l’oportunitat de trobar-nos amb un bon número d'entitats i associacions, però encara falten un bon grapat. El fet de trobar-nos, el lector pot pensar que no té cap dificultat però si es té en compte que pràcticament tot l'associacionisme i entitats de la vila, està dirigit per persones que ho fan de manera altruista i a càrrec del seu temps personal i que les juntes es troben periòdicament o quan ho creuen oportú, el lector es pot adonar que ja no és tan fàcil i que cal que aquest Defensor s'adapti als dies i hores que se li proposa que solen ser, tot sovint, a la tarda-nit i fins i tot caps de setmana.


També hem tingut l’oportunitat d’explicar-nos a l'Institut Baix Empordà. Vàrem fer quatre xerrades als alumnes de 1er i 2o de batxillerat. Un cop acabat, la cap d'estudis ens va transmetre la seva opinió en un sentit satisfactori. Per la nostra part hem de dir que va ser una molt bona experiència i que els quatre cursos ens varen escoltar atentament, varen intervenir i varen preguntar, tenint amb nosaltres un comporta ment exemplar. Val a dir que els/les alumnes també es varen endur un tríptic explicatiu d'aquesta oficina del Defensor, per entregar a les seves famílies. És una altre manera d'entrar als domicilis de la vila.


Finalment també hem de dir que les primeres reunions que vàrem fer va ser amb els diferents partits polítics de l'Ajuntament. Per a nosaltres, molt satisfactòries i que ens permetia conèixer els regidors tan des de la vesant política com des de la més personal. I aquí seguim i seguirem al servei de la població. Encara que sembli a destemps, permeteu-me que us desitgi un bon any i sobre tot que plogui.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page