“La igualtat a la feina recompensa”

L’Ajuntament de Palafrugell lliura els guardons a les dues empreses guanyadores del concurs “la igualtat a la feina recompensa”


L’Ajuntament de Palafrugell ha entregat a les empreses CORBÍ ELECTRODOMÈSTICS, SL i ACTIESCOLA SLU un diploma i un guardó com a guanyadores del Concurs “La igualtat a la feina recompensa” que ha premiat les bones pràctiques en igualtat de gènere entre les empreses del municipi. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, i Josep Salvatella, regidor adjunt de Promoció econòmica, han fet entrega dels reconeixements a Sílvia Corbí de Corbí Electrodomèstics, i a Alfons Martí d’Actiescola.


Els objectius de la campanya eren 4:

1. Conscienciar a la població en general de l’existència de la desigualtat entre dones i homes: àmbit educatiu, empresarial i familiar.

2. Donar a conèixer dades actuals de la situació desfavorable de les dones en aquests àmbits.

3. Promocionar els valors favorables a la igualtat de gènere: corresponsabilitat, apoderament i promoció de les dones i fomentar una actitud respectuosa i igualitària per raó de gènere.

4. Visualitzar el desenvolupament de bones pràctiques en el teixit empresarial en matèria d’igualtat.


Aquesta campanya s’englobava dins l’eix 2, “Reorganització del treball i nous usos del temps”, del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes 2017-2020 de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest pla ha estat elaborat per una comissió d’igualtat, formada per diferents serveis municipals i entitats del municipi, i consta de 6 eixos amb objectius i accions a desenvolupar, entre ells, l’eix que promou accions que promoguin la igualtat en el món del treball. La campanya s’ha dut a terme a través d’una subvenció del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, gestionada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), el consistori ha posat en marxa la campanya “La igualtat a la feina recompensa”.Peu de foto (d’esquerra a dreta): Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Alfons Martí d’Actiescola, Sílvia Corbí, de Corbí Electrodomèstics, Joan Vigas, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, i Josep Salvatella, regidor adjunt de Promoció econòmica.


Ajuntament de Palafrugell

22 vistas0 comentarios