La Fira Nadalenca de Palamós fa lliurament d'11.500 €L’Associació Fira Nadalenca de Palamós i el grup teatral Els Cosinets van realitzar ahir dijous (30/01/20) el lliurament d'11.500 euros, resultant de la recaptació aconseguida amb les activitats solidàries organitzades durant el mes de desembre passat i que tenen com a objectiu recaptar fons a benefici de projectes i entitats que treballen amb persones discapacitades psíquiques del Baix Empordà.


Aquest acte va tenir lloc a les 19 h, al Mas del Vent, propietat del Grup Brugarol, vinculat a la plataforma cultural-social Focus Engelhorn, una de les principals entitats avaladores del projecte de Fira Nadalenca.


L'acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Palamós, així com de bona part de les entitats, associacions, escoles i empreses de Palamós que col·laboren en l’organització de la tradicional Fira Nadalenca.


Durant aquest acte es va fer el lliurament dels xecs bancaris acreditatius de la donació, amb l'import sol·licitat per les entitats receptores, necessari per fer a poder efectius els respectius projectes. Concretament 4.500 € a l'Associació Afatram; 4.000 € a l'Associació Trampolí; i 3.000 € a l’Ampa de l'escola d'educació especial Els Àngels.


Tornar a notícies

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h