La Biblioteca de Palafrugell supera el centenar de préstecs en la seva primera setmana de reobertura

La Biblioteca de Palafrugell ja ha tornat a obrir les seves portes, per fer servei de préstec amb cita prèvia. En poc més d’una setmana, laBiblioteca ha deixat més de 100 documents i ha tingut unes 400 devolucions delspréstecs efectuats abans del confinament.

 


D’altra banda, durant aquests dies, el personal de la Biblioteca ha atès més de 200 demandes d'informació dels usuaris/es de Palafrugell, resoltes per telèfon o correu electrònic i ha preparat packs de llibres infantils per a famílies que han tingut molt èxit.

A més a més, durant tot el confinament, la Biblioteca ha fet servir les xarxes socials per compartir informació i, en especial, per difondre el seu fons documental, mitjançant fotografies, perquè les novetats de llibres arribessin a la ciutadania.

 

Cal destacar que en aquesta tornada, la Biblioteca està vetllant per la seguretat dels seus usuaris i del seu personal. En aquest sentit, els usuaris han de demanar cita prèvia per encarregar els llibres o documents. Actualment, amb la Fase 2, els nostres usuaris/es han de seguir amb la Cita Prèvia però ja poden entrar al nostre equipament a recollir els documents mitjançant un circuït tancat, i només es pot fer consulta a sala, de documents exclosos del préstec. Amb les noves frases anirem reobrint més serveis segons ens marqui la normativa.


Redacció: Ajuntament de Palafrugell


Tornar a notícies

2 vistas0 comentarios