La 18a edició de la desfiladad'Ingrid Moda al cinema Montgrí

Quan l'any 2011 l'equip de la botiga Ingrid Moda vam presentar la primera desfilada a la Plaça de la Vila de Torroella de Montgrí amb molta il·lusió i poca experiència, va ser per a nosaltres un testimoni de la voluntat de seguir endavant amb el comerç local de la moda i el vestir. No cal dir que aquests nou anys de desfilades hi hem treballat apassionadament i hem constatat l'enorme poder de la moda amb disseny actual i còmode, posada al servei de la dona d'avui.


Aquesta primavera s'hauria d'haver celebrat la divuitena edició d'aquesta desfilada, però a causa de la implantació de l'estat d'alarma per la Covid-19, es va haver de suspendre. Tot i la suspensió, Ingrid Moda ha treballat per fer una edició especial i diferent d'aquest esdeveniment.


L'hotel restaurant El Palau del Mirador ens va cedir l'espai per a fer la gravació de la primera desfilada virtual. Hi han participat 10 noies i vam treballar amb dos grups separats de 5 noies cadascun i es va fer sense públic, seguint les pautes de treball marcades per la Covid-19. Aquesta feina s'ha materialitzat amb una sessió fotogràfica dels looks a càrrec de Javi Cabrera i 10 vídeos curts que actualment estem penjant a les nostres xarxes socials, realitzats per Cybele Buffile i Adela Llorens com a responsable de l'estilisme i la direcció d'aquest projecte, Ingrid Busquets. Com que sabem que són moments únics i irrepetibles volem que quedin gravats en un vídeo innovador que es projectarà al Cinema Montgrí, el 13 de desembre a les 12h del matí, per compartir amb els nostres amics i clients.


A Ingrid Moda no hem volgut renunciar a fer el que ens il·lusiona i compartir-ho amb tots vosaltres

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo