L'OFF Festival: una recepta de música,copes i sopars marcats pel Jazz

L'últim cap de setmana del mes de setembre i el primer del mes d'octubre, Palafrugell torna a programar l'Off Festival Jazz Costa Brava.Tal i com és habitual els concerts seran als establiments del municipi i de Llafranc. L'edició d'enguany suposa una proposta amb una variada oferta musical que aposta per la combinació del jazz més tradicional, mentre al mateix temps, serveix com a preàmbul del Festival de Jazz Costa Brava que tindrà lloc del 5 al 12 d'octubre.


Les actuacions s'iniciaran el diumenge 25 de setembre (a les 9 del vespre), on al Frankfurt Gretel de Can Mario hi actuarà el Quartet Minvant; però el gruix de la programació serà el primer cap setmana d'octubre. El dissabte 1 d'octubre hi haurà dues actuacions, la primera a 2/4 de 8 del vespre a la Fonda Estrella comptarà amb la presència de Ingrid i Llorenç, el dissabte 25, també a les 9 de la nit, al Frankfurt Gretel es podrà gaudir de les copes i el concert a càrrec del Trio Tico; mentre a Llafranc, a l'Hotel Terramar, a partir de les 9 del vespre es podrà gaudir d'Íngrid i Llorenç. L'endemà, es tancarà el cap de setmana amb 2 concerts més.


Així, la programació finalitzarà amb un concert de migdia i un de nit. Primer, el diumenge dia 2 d'octubre, on a 2/4 d1 del migdia, vermut i concert amb els musics i la cantant Cloe Riembau (veu), Aleix Cansell (piano) i Ot Granados (baix) serà al Funky Pizza. I el punt i final es posarà amb un concert a les 9 del vespre al Frankfurt Gretel amb l'actuació de JJFK Quartet.


Podeu consultar la programació detallada de l'Off Festival i del Festival de Jazz Costa Brava als web

www.visitpalafrugell.cat

www.palafrugellcultura.cat

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo