L’Espai Ter presenta en família la programació de gener a juny de 2020.

En l’acte de presentació al vestíbul de l’Espai Ter han intervingut Antoni Roviras, director de l’equipament, que ha fet una introducció dels aspectes principals de la nova temporada, tot agraint als patrocinadors i partners el seu compromís amb l’equipament per tal de fer possible el projecte de l’Espai Ter.


El director també ha destacat el paper dels festivals estratègics que acull l’Espai Ter: Festival de Torroella de Montgrí, FIMAG, ÍTACA, Black Music Festival i Temporada Alta.


Tot seguit ha donat la paraula a Josep Martinoy, regidor de l’equipament, que ha afirmat que l’Espai Ter es consolida com un espai de música i d’arts escèniques a l’Empordà. Les primeres dades de la memòria ens revelen que l’any 2019 es manté i augmenta encara el nombre d’activitats: de 130 a 133 i també s’observa una molt bona notícia: augmenta el públic assistent a les activitats de programació estable professional en relació a l’any 2018. Ha crescut en 4.000 persones de públic general i en pràcticament 1.000 estudiants als espectacles per a centres educatius.

El total d’usuaris de l’equipament de l’any passat és de 52.000 persones.

Martinoy també ha comentat que la programació que avui presentem és de les més agosarades de la història de l’equipament i permet fer una tria molt variada d’espectacles que inclouen des de gran teatre, òpera, el cicle Coblaorquestra, noves músiques, familiars...


El regidor també ha fet esment que enguany l’Abonament T5, que s’ha incrementat de cost, i ha passat de 50 a 60 €, ha tingut una molt bona acollida per part del públic i ja s’han exhaurit les localitats disponibles dins l’abonament per les obres La dona del 600, Els Brugarol i Cobertura.


L’Espai Ter és un equipament cultural amb un model de gestió econòmica que té molt clar que no es pot créixer sense assolir uns retorns econòmics. En aquest sentit està molt satisfet de la bona resposta del públic i del retorn econòmic de la venda d’entrades de la nova temporada.


Marc Roura com a programador de l’auditori-teatre, ha desgranat les principals propostes de la programació agraint també la participació de totes els partners que la fan possible. I ha donat veu als responsables dels festivals que programen a l’Espai Ter aquest primer semestre. Fran Arnau, director del Festival ÍTACA, ha agraït la implicació de l’Espai Ter i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí amb el Festival des dels seus orígens, amb la pujada al Montgrí i els concerts a l’Espai Ter i a l’Estartit per Sant Joan, destacant especialment el concert que tindrà lloc a l’Espai Ter dins del Festival: el concert comiat del grup Macedònia.


Pau Marquès, director del Black Music Festival ha destacat els projectes socials entorn del Festival, hi ha fet esment de la idoneïtat de l’Espai Ter com a local de concerts i ha destacat especialment el compromís i suport de l’equipament amb propostes arriscades de música com les que programa el Black Music, tot considerant que forma part de les obligacions dels equipaments públics.


El concert de Koko Jean & The Tonics + Dani Nel.lo és la proposta d’enguany a l’Espai Ter dins del Black Music Festival. Finalment, ha parlat Martí Batlle com a portaveu de Fimag, Festival de Màgia de Torroella, que ha desvelat les propostes de la Gran Màgia que tindrà lloc a l’Espai Ter, el 6 i 7 de juny. La seva presentació ha estat amenitzada per un truc de màgia de la mà de David Agell (David El Mag), assessor artístic del FIMAG. L’acte ha conclòs amb el sorteig d’unes entrades entre els compradors dels Packs Duo FIMAG per anar a veure el Mago Pop al teatre Victòria de Barcelona.Tornar a notícies

9 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h