L'escola Sant Jordi fa una gran aposta per la robòtica


Tot l'alumnat des de P3 fins a 4t d'ESO cursa aquesta matèria setmanalment. Des de l'escola es veu com una gran oportunitat per fomentar el treball en grup, la creativitat, la imaginació i l'aprenentatge significatiu on l'alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge.
Després de molts mesos treballant cada setmana, l'alumnat de secundària i l'alumnat que fa l'activitat extraescolar de robòtica,es van presentar a la final regional de la competició VEX Spain. La competició es va celebrar a Girona a finals del mes de febrer a l'escola Innova't Educació. Fruit del gran treball realitzat des de l'inici de curs, cadascun dels equips participants de la nostra escola varen ser capaços de guanyar algun dels premis.


Des de l'escola estem molt contents, no només pels resultats assolits a les competicions, sinó per com els alumnes han estat capaços de superar-se setmana a setmana, construir i programar robots que al principi veien com una tasca impossible i sobretot per la capacitat de treballar en grup i ajudar-se els uns altres, escoltant totes les idees dels membres del grup, per aconseguir un objectiu comú.
0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo