L'arribada dels Reis mags a Palamós comptarà enguany amb un destacat acte de benvinguda dels Patges

Enguany Palamós prepara un acte molt especial, ple de llum, màgia i música mitjançant el qual poder donar la benvinguda als patges reials.

La benvinguda màgica als Patges Reials a Palamós és organitzada per l'Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de Fecotur, i tindrà lloc la tarda del divendres 3 de gener, de les 17 a 21:30 h.


La proposta s'iniciarà amb una cercavila amb batucada, mitjançant la qual s'acompanyarà als Patges Reials des de la plaça Sant Pere (zona de La Planassa) fins a la plaça Murada i la plaça de l’Església, i que passarà pels carrers de Tauler i Servià, Major, plaça dels Arbres, carrer de Dídac Garrell, Onze de Setembre, Nou, Roda i plaça de la Vila.


Un cop allà i a partir de les 17:45 h, un campament reial molt especial amb haimes i ple de llum, jocs i sorpreses, permetrà a les nenes i els nens de Palamós, interactuar, jugar i explicar als patges reials els seus desitjos.


Els infants que ho vulguin, decoraran una bossa de paper per posar una llum a dins i col·locar davant la seva finestra i així indicar a SSMM quines són les cases de Palamós on hi ha infants que esperen el seu regal. En el campament també s'oferiran les targetes per participar en les activitats que s'organitzen a les Patgeolimpíades del dia 4.


Precisament les Patgeolimpíades formen part també de les propostes organitzades al municipi al voltant de les festivitats de Nadal i Reis, que tindran lloc els dies 3 i 4 de gener, de 16:30 a 19:30 h, al parc municipal de l'Arbreda.


Fins al diumenge 5 de desembre, amb l'arribada dels Reis d'orient, Palamós també organitzarà el parc infantil "Nadal Jove", amb tallers, jocs i diferents atraccions, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 17 a 20 h, a la nau polivalent dels 50 metres (pl. del Suro).


Palamós celebrarà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dia 5 de gener a partir de les 18 h, al port pesquer. Els Reis arribaran per mar com és habitual on els nens i nenes de Palamós els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta.


A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins al teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.


Ajuntament de Palamós


Tornar a notícies

12 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h