L'Ajuntament de Palamós posa en fase d'alerta els seus serveis amb motiu del temporal de llevantDavant la situació de temporal de llevant que es preveu fins dijous al matí, l'Ajuntament de Palamós ha posat en fase d'alerta els serveis municipals necessaris que cal activar en cas d'urgència.


En aquest sentit s'ha dut a terme una reunió de coordinació amb la presència de l'alcalde i els màxims responsables, polítics i tècnics, de les àrees implicades: Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil; Brigada Municipal, Medi Ambient, Ensenyament, Acció Social, Serveis Tècnics i Comunicació.


Aquestes reunions, encapçalades pel regidor de Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil, s'aniran repetint durant la jornada, i si s'incrementa l'afectació del temporal, per tal d'actualitzar la situació i les actuacions a realitzar.


Tant la Policia Local com la Brigada Municipal compten amb els reforços necessaris per fer front a les urgències que es puguin produir i ja es té a punt el material i maquinària necessària.


L'Àrea d'Ensenyament estarà en contacte permanent amb les escoles per si cal coordinar amb aquests centres les entrades i sortides dels seus alumnes. Precisament des d'aquesta àrea s'ha recomanat les escoles no fer activitats a l'aire lliure, i fins i tot que l'activitat de pati es pugui fer sota cobert.


Les previsions meteorològiques marquen el reforç del vent i de la intensitat de pluja a partir d'aquesta tarda i demà dimarts tot el dia, amb acumulacions d'aigua que poden anar entre els 100 i 200 litres per m2. La previsió per a dimecres al matí és de vent i pluja també, però amb menor intensitat.

7 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h