top of page

Idilic festival revela el cartell completde la seva segona edició

Dani Fernández, Nil Moliner, Ana Mena, La Oreja de Van Gogh, Ávaro de Luna, Íñigo Quintero, Pol Granch, Malmö 040, Depol, Paula Mattheus, Suu i Morochos són els artistes que actuaran el 28 i 29 de juny en la segona edició del Festival Idilic.


Únic concert d'Íñigo Quintero aquest estiu a Catalunya. El festival IDILIC, que va esgotar 1.000 abonaments en tot just unes hores, per a l'edició d'enguany, repeteix edició amb un cartell únic. Els concerts es realitzaran des de les quatre de la tarda a la una de la matinada.

Compra la teva entrada a: www.idilicfestival.com/entradas-2024


El festival presenta el cartell complet de la seva segona edició, que tindrà lloc al Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols el 28 i 29 de juny. El festival, que amb tan sols una primera edició s'ha convertit en la cita indispensable de la Costa Brava, vol repetir la fórmula de l'èxit de l'any passat, que li va permetre esgotar totes les entrades i alçar-se amb diversos reconeixements, entre ells, el 'Festival Revelació' dels Premis Fest 2023. La seva aposta: fusionar la música en viu d'artistes nacionals de primer nivell, en una experiència trencadora i immersiva.


Els organitzadors recorden que encara no s'han acabat les sorpreses… i és que IDILIC és un festival per a deixar-se sorprendre. Els organitzadors emplacen la seva comunitat idíl·lica a estar atents a les seves xarxes socials per a no perdre's cap de les novetats que encara tenen reservades per a tots.


Al ritme del pop, indie i música electrònica, l'audiència del festival, coneguda amb el nom de “idílic@s”, es reunirà en una cita que, en el seu segon any, s'ha convertit en indispensable en la Costa Brava. Dins de la seva oferta, destaca la presència de gastronomia local amb el focus posat en productes de proximitat de la qualitat més gran. Sant Feliu de Guíxols serà, de nou, el punt de trobada durant les jornades del 28 i 29 de juny per als fans de la música, la cultura, l'entreteniment i el bon rotllo.


Benvinguts a un nou estiu IDÍL·IC! We Are Costa Brava.


L’Idilic Festival està organitzat per l'empresa Here Comes The Sound i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i de la Diputació de Girona.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page