Hotels de les marques"Petits Grans Hotels de Catalunya" i ‘Costa Brava Hotels’obren a finals de maig

El vistiplau de les autoritats per tal que les regions sanitàries de Girona, Lleida i Catalunya Central poguessin entrar a la fase 1 de la desescalada, ha permès que sis establiments de Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC) i Costa Brava Verd Hotels (CBVH) hagin decidit obrir les seves instal·lacions.Durant aquest cap de setmana s’efectuarà la reobertura de Can Liret (Palafrugell), l’Hotel La Masia del Solà (Monistrol de Calders), l’Hostal Sa Tuna (Begur) i l’Hostal Estrella (Rupit) mentre que el passat dilluns va ser el torn del Park Hotel San Jorge i l’Hotel Urbisol.


Els 4 ‘PGHC’ i 2 ‘CBVH’ que han decidit obrir les seves portes, seguiran les recomanacions de prevenció i protecció de les autoritats governamentals i sanitàries. En aquest sentit, malgrat no poder disposar de tots els espais interiors compartits, els clients podran gaudir de les terrasses i altres espais exteriors de forma adaptada, còmoda i segura.


Per tal de vetllar per la seguretat del personal i dels clients, s’han realitzat tasques de neteja i desinfecció de tots els seus espais, i s’ha intentat reduir la presència d’aquells elements que requereixen una desinfecció obligatòria després de cada estada. A més, tots els departaments de l’hotel es dotaran d’Equips de Protecció Individual (EPI) en funció de les seves tasques, i es facilitaran els procediments de check-in i check-out.


A l’espera de l’evolució de la pandèmia i de saber quines regions sanitàries passen a la següent fase, està previst que la setmana vinent obrin cinc hotels més de la marca PGHC.

Els confirmats són Casa Calella (Calella de Palafrugell), El Far Hotel (Llafranc) i La Vella

Farga (Lladurs) mentre que l’Hotel Molí de la Torre (Bigues i Riells) i Cal Majoral (L’Espunyola) esperen que les autoritats validin l’accés a la primera fase.Redacció: Grup Costa Brava Centre


Tornar a notícies

13 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo