top of page

Garrigoles i Giralt revaliden el seu títol a laVIII Volta Cales del'Empordà, a Esclanyà


El 9 de març, Esclanyà va vibrar amb l'emoció del motor amb la VIII Volta Cales de l'Empordà, la segona etapa de la Copa Gironina de Regularitat. David Garrigoles i Sergi Giralt van tornar a proclamar-se campions, seguits de prop per la parella formada per Joan Cunill i Jordi Parro, que van amenaçar el podi amb una actuació excepcional. També va destacar, l'equip de Montmeló format per Albert Fite i Ramon Oliver, que van assolir una magnífica tercera posició després d'un treball exhaustiu.


La participació de l'equip Seat Històrics, amb Jordi Gené i Carles Jiménez al volant d'un Seat Ibiza, va captar l'atenció del públic. Van assegurar una la tercera plaça de la seva categoria i la novena posició en la classificació general.


En la categoria d'iniciació, Miquel i Gil Vilamala van revalidar la primera posició, imposant-se en categoria amb 16 equips inscrits, que posa de manifest la gran pedrera de la Copa Gironina.


Amb una participació entusiasta i un ambient carregat d'emoció, la VIII Volta Cales de l'Empordà es reafirma com un dels esdeveniments més esperats de l'any en l'àmbit de l'automobilisme.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page