Exitosa Stockada d’hivern tot i el mal temps


El cap de setmana del 5 i 6 de març es va portar a terme l'Stockada, la nostra botiga al carrer esperada per molts i que tot i el mal temps va ser un èxit.


Aquest any, a banda de la botiga al carrer, com a novetat vam portar a terme una Masterclass molt ben rebuda per tothom.


La botiga al carrer va ser un autèntic èxit per a molts dels nostres comerços, configurant-se com una de les millors de les últimes celebrades. Tot i que la metereologia no va acompanyar, els comerciants van poder treure stocks i notar una bona afluència de públic durant el cap de setmana.


Pel que fa a la masterclass, cal destacar la resposta de la gent, una resposta molt positiva i amb moltes ganes de participació. En total 96 persones van participar durant tot el dia en les diferents sessions que van tenir lloc a la plaça de Can Mario on es va respirar festa i molt de ball, amb alegria i una gran rebuda per part de tots els participants.


Volem agrair als quatre centres que han participat amb l’organització corresponent: Gimnàs La Nau, Ostwald Estudios, Salut 360º Quiropràctic i Gimnàs Dinàmic.


Fem una valoració molt positiva de la jornada i amb moltes ganes de repetir-la.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo