Els càmpings gironins entreguen 10.000€ per a la investigació del càncer infantil

Els càmpings gironins han fet entrega avui dels 10.000 euros recollits en la campanya “càmping solidari” que es va du a terme la temporada passada en una acció pionera en el sector que va estar coordinada per l’empresa GAP Serveis Turístics. Els diners s’han entregat a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a través de l’Associació Polseres Candela, perquè es destinin a la investigació del càncer infantil. En el marc de la campanya solidària també s’ha col·laborat amb el Banc de Sang i Teixits de Girona i la Fundació Esclerosi Múltiple.Els càmpings gironins van més enllà de ser establiments que gestionen les vacances dels turistes, i individualment ja duen a terme periòdicament iniciatives solidàries. No obstant, la temporada passada van decidir sumar 2 esforços i impulsar una potent campanya solidària del sector amb l’objectiu que els establiments i els seus visitants s’impliquessin en diferents causes socials que reverteixen en el conjunt de la ciutadania i el resultat va ser un èxit.


El president de l’Associació, Miquel Gotanegra, explica que “estem molt contents amb el resultat de la campanya “càmping solidari” que ens ha permès unir esforços i seguir aportant d’una forma més potent el nostre gra de sorra amb accions solidàries. Les causes que hem escollit aquesta temporada afecten nombroses persones i creiem que els càmpings gironins hem de contribuir a que la vida de les persones sigui una mica millor”.


A banda del president de l’Associació de Càmpings de Girona i del gerent Ward Wijngaert, l’acte, que s’ha dut a terme al mateix hospital Sant Joan de Déu, ha comptat amb la presència d’Emma Perrier, de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu; David Sánchez, president de l’Associació Polseres Candela; Núria Garcia i Sílvia Rearte de Polseres Candela; i Albert Oliana, director de GAP Serveis Turístics.


La campanya “càmping solidari” s’emmarca en l’aposta dels càmpings gironins per la responsabilitat social corporativa que també inclou la creació, fa més d’un any, de la Fundació Càmpings de Girona per donar suport als infants amb malalties i a les seves famílies i per a la investigació d’aquesta problemàtica .Tornar a notícies

19 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h