Els Amics de les Arts actuaran a l'Ítaca Sant Joan i completaran el cartell del dia de la revetlla

La banda que presenta nou disc s'afegeix a la programació del 23 de juny que també inclou els concerts ja anunciats d'Itaca Band, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, i les Balkan Paradise Orchestra.ÍTACA es posa en marxa aquest febrer amb les actuacions d'Ebri Knight i Mafalda a la Festa de Carnaval de la Mirona que organitzen conjuntament el festival i la sala de concerts.

Els Amics de les Arts és la banda escollida per completar el cartell del dia 23 de juny, a l'ÍTACA Sant Joan, i s'afegeix a les actuacions ja anunciades d'Itaca Band, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, i les Balkan Paradise Orchestra. Una sessió de DJ completarà la programació d'aquest dia per allargar la festa fins a la matinada durant la nit més curta de l'any.  El trio format per Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló tornen als escenaris amb nou disc sota el braç, El Senyal que esperaves. I tornen 'guerrillerus' amb un directe molt explosiu gràcies a un so molt més elèctric i contundent. Sense oblidar els seus grans hits, Els Amics de les Arts es reinventen amb una nova proposta musical molt ballable destinada a rebentar aquest estiu les pistes de ball i els directes. 


El festival anunciarà properament la resta de grups que completaran la programació de l'ÍTACA Sant Joan 2020 i que s'afegiran a les bandes ja anunciades: Lágrimas de Sangre, Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa i The Tyets (el dia 19 de juny) i Caravan Palace, No Logo i Despit (el dia 20 de juny). 


Tornar a notícies

7 vistas0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h