top of page

El Vívid celebra a l'abril la seva desena edició


El Vívid celebra a l'abril la seva desena edició consolidat com un dels esdeveniments enoturístics més importants de Catalunya.


De l'1 d'abril a l'1 maig se celebrarà la desena edició del festival Vívid, un mes sencer d'activitats enoturístiques a la Costa Brava.

La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com del centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. El Vívid celebra la seva edició consolidat com un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme actualment a Catalunya.


El festival de l'enoturisme a Catalunya oferirà una seixantena d'activitats durant el mes d'abril a la Costa Brava. La programació d'activitats es divideix en vuit categories:


Tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi, escapades Vívid.Entrades a la venda www.vivid.costabrava.org

Facebook: facebook.com/rutadelvidoemporda

Twitter: twitter.com/empordawine

Instagram: instagram.com/empordawine

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page