top of page

El Museu del Suro proposa l'exposició “De Miró aBarceló. Joan J. Puig, l'aventura de col·leccionar"

La sala d'exposicions temporals del Museu del Suro de Catalunya és un espai que combina tradició, indústria i modernitat, amb una programació anual d'exposicions de diverses temàtiques i procedències. Una ocasió única de conèixer els artistes més rellevants del segle XX i XXI a través d'un recorregut amè que vol apropar l'art contemporani a tots els públics.


Artistes internacionals com Robert Delaunay, Sol Lewit, Ben Vautier o Fede conviuen amb una notable representació de l'escola catalana, que abraça des de Joan Miró, Antoni Tàpies i Joan Brossa fins Narcís Comadira, Jordi Alcaraz, Samuel Salcedo o Maria Yelletisch.


L'escena madrilenya és un altre eix important de la col·lecció, que s'inicia als anys de la postguerra amb Antonio Saura per continuar amb Guillermo Pérez Villalta i El Roto, fins a arribar a les propostes d'Oscar Mariné o Edgar Plans.


És rellevant destacar la presència d'artistes actuals premiats i reconeguts mundialment com Miquel Barceló o Ángela de la Cruz, ambdós representats a través d'obres clau dins la seva trajectòria, així com Cesc Abad, Oscar Mariné, Xevi Solà o Victor Dolz.


La sensibilitat i el coneixement de Joan J. Puig el porten a escollir les peces més representatives i madures de cada autor, obres de referència sens dubte, que permeten formar una col·lecció rica en continguts, diversa i dinàmica però alhora completa i coherent.
0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page