top of page

El Museu del Suro inaugura la mostra “L'universfemení de Vidal Planellas”

El Museu del Suro inaugura la mostra “L'univers femení de Vidal Planellas” amb obres que desprenen elegància i sensualitat.


El pintor palafrugellenc, Ferran Planellas Vidal, exposa una quarantena d'obres de diverses sèries coloristes on la dona és la principal protagonista. Oberta del 23 de setembre fins al 22 d'octubre.De ben jove va destacar pels seus acurats dibuixos, va treballar a Barcelona al sector de la moda i va passar per l'escola Massana. Als 20 anys va anar a viure a París. Durant la seva trajectòria ha exposat les seves obres, emmarcades en personal del glamur femení “Art Decó”, a indrets com Amsterdam, Bilbao, Andalusia, Barcelona o Girona. En les seves obres es pot copsar una gran càrrega emocional de línies segures amb un dibuix influenciat per Modigliani i Picasso. Amant del jazz, i en concret de Billie Holiday, una de les veus més importants d'aquest gènere musical, sembla inspirar les seves esveltes dones de la nit.


La seva formació en disseny de moda es fa present amb el tipus de traç. Les seves figures femenines, fora de la quotidianitat i lluny del fet mundà, conformen una galeria de cossos sinuosos, a vegades nues o amuntegades en un context íntim o sensual.


El pintor Modest Cuixart parlava de la seva obra com “la constant recerca de la sensualitat, en un món pletòric de formes, color i glamur”, us convidem a descobrir-ho.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page