El local Carmees converteix en el gran espai polivalent de les entitats al centre del municipi

El proper dissabte, 25 de gener, a partir de les 17 i fins a les 20 h, tindrà lloc la jornada de portes obertes de l'espai municipal polivalent de les Galeries Carme, ubicat en el primer pis de l'edifici situat al carrer de Dídac Garrell i Tauler, 10, en ple centre del municipi.

L'acte té lloc un cop han finalitzat les obres d'adequació i millora que s'han realitzat, i està adreçat a tota la ciutadania del municipi, però de manera especial als membres de totes les associacions locals, ja que la reforma realitzada està pensada perquè aquestes entitats puguin treure el màxim rendiment d'aquest equipament.


El projecte d'obres va ser elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós amb l'objectiu convertir aquest local, de 500 m2, en el gran espai municipal polivalent destinat a les entitats del municipi. Amb aquest interès s'ha dut a terme la redistribució del seu interior. Les obres realitzades varen ser adjudicades a l'empresa Comsa Service Facility Management SAU, per 130.521,49 euros.


Aquest equipament ja va ser remodelat l'any 2015 i fins a l'inici del projecte d'obres que ara ha finalitzat, acollia principalment un sala d'exposicions i d'actes, i dues sales independents i diàfanes. Malgrat l'espai i la ubicació, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent.


Tornar a notícies

11 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h