El festival marítim Palamós Terra de Mar trasllada la seva 14a edició a l'any vinent

L'Ajuntament de Palamós ha comunicat la decisió definitiva de traslladar la 14a edició del tradicional festival marítim "Palamós Terra de Mar", al mes de maig de l'any vinent.

L'actual crisi sanitària i les mesures de confinament establertes, han aconsellat prendre aquesta decisió d'una activitat que enguany estava prevista per al cap de setmana del 16 i 17 de maig.


Aquesta és una destacada activitat del municipi que esdevé referent en el foment de la cultura, el patrimoni i les tradicions marineres a la Costa Brava, i que només l'any passat va acollir prop de 18 mil persones, consolidant un any més l'èxit d'aquesta activitat que en la seva 13a edició va estar dedicada al cabotatge i al comerç marítim del port.

El públic assistent l'any passat va poder participar de les desenes d'activitats programades al port, destacant la visita a les embarcacions participants; o bé els recorreguts marítims pel litoral de Palamós.

A banda es van realitzar altres propostes molt concorregudes com l'exposició de la maquinària portuària que en l'actualitat s'utilitza per a la càrrega i descàrrega de vaixells. Però també la iniciació a la navegació a vela, amb caiac i paddle surf; el tast de cuina marinera o els tallers infantils, entre altres.

Des de l'Ajuntament de Palamós es comença a treballar des d'ara per a l'organització del Palamós Terra de Mar-2021, amb un programa potent que el segueixi destacant com al festival mariner del litoral gironí.


Redacció: Ajuntament de Palamós


Tornar a Notícies

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h