El Festival Flors i Violes tindrà un primer tastet aquest 1 de maig amb una programació virtual

Com seria habitual cada 1 de maig, Palafrugell tindrà un tastet de Flors i Violes. Però, enguany tant sols serà un pròleg del gruix de la programació, ja que aquesta s’ha traslladat al mes de setembre. Així, demà divendress’oferirà una programació especial en versió virtual a través d’Instagram Live (@florsivioles_palafrugell).


Es tracta del FLORS I VIOLES HOME EDITION! Un festival en directe per Instagram Live presentat per Pau Murner (@paumurner) amb connexions i concerts en directe amb diferents grups i artistes.

La programació començarà al migdia, i de 12 del migdia a 2 de la tarda tindrà lloc l’OFF FLORS I VIOLES - VERMUT ELECTRÒNIC de la mà de Birres Braves Trail Team, amb la sessió de diferents dj’s.

El plat fort de la programació arribarà a partir de les 6 de la tarda i fins ben entrat el vespre, ja que es comptarà amb concerts i connexions en directe de: Fundación Tony Manero, Mazoni, Orquestra Diversiones, Joan Colomo, Reggae Per Xics, Kids from Mars, Maria Jacobs, Aida Blanco, Anna Ferrer Segura, Anna Caner Martínez, Escola de Música, La Gastronòmica, Anna Grimal, La Clau, Events & Wedding i Juli Sanjuan Palma.


El Festival traslladat al mes de setembre


Els dies 25, 26 i 27 de setembre tornarà el Festival Flors i Violes. Així es va decidir després d’haver d’ajornar una nova edició del festival Flors i Violes que, de forma tradicional, tenia lloc els primers dies del mes de maig.

Amb l’objectiu de seguir sent un referent cultural a través dels patis i espais del municipi guarnits amb elements florals i artístics, el festival ha posposat les seves dates i no s’anul·la, sinó que té la intenció de transformar i guarnir una estació com és la tardor a través d’aires primaverals en la que suposarà la seva onzena edició.

Cal destacar que es va escollir aquesta data perquè serà just després de l’11 de setembre i abans del Festival de Jazz Costa Brava que es programa també a Palafrugell, convertint el mes de setembre en un mes marcadament cultural on la música, la gastronomia i l’art tindran un pes rellevant.

Flors i Violes és un esdeveniment organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) de l’Ajuntament de Palafrugell.


Redacció: Ajuntament de Palafrugell


Tornar a notícies

4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h