El castell de Calonge acull la presentaciódel servei de bus a demanda

La Cambra de Comerç de Palamós i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni han organitzat al castell de Calonge la jornada informativa 'El transport a demanda: servei Shotl, el teu bus més a prop i a un clic', amb l'objectiu de donar a conèixer aquest tipus de transport flexible en el qual els vehicles ajusten la seva ruta en temps real i en funció de la demanda.


Aquest és un servei que ofereix Moventis i que ja s'ha implantat amb èxit en altres municipis de Catalunya com Sant Cugat.Durant la jornada, s'ha posat sobre la taula la necessitat de municipis com Calonge i Sant Antoni i altres localitats de la Costa Brava, amb moltes urbanitzacions dispersades geogràficament i amb zones sense transport públic convencional, de dispo-sar del servei Shotl, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels seus veïns i veïnes.


Entre els avantatges també destaca la facilitat amb què els usuaris poden demanar que el bus els vagi a recollir –a través d'una app o amb una trucada– i la reducció dels temps d'espera. Més informació a: Moventis 679 931 262

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo