El cartell de la fira Indilletres 2020, a càrrec del’il·lustrador Oriol Malet

El reconegut il·lustrador Oriol Malet s’ha encarregat de dissenyar el cartell de la tercera edició de la Fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà. Si bé la programació de l’edició d’enguany es presenta el proper dimarts 16 de juny, avui ja es pot descobrir la nova imatge de la fira.


L’il·lustrador Oriol Malet desenvolupa la tasca d'il·lustrador a través de tres branques pincipals: il·lustració de premsa, il·lustració editorial i autor de còmics. Col·labora a mitjans com La Vanguardia, Timeout o JotDown i també ha dut a terme múltiples projectes personals i treballs puntuals, com ara etiquetes de vi o portades de discs. El 2012 rebé os premis Llança, atorgats per Òmnium Cultural, per a la millor cobertura d'adults/ficció i a la millor cobertura juvenil. El 2014 tornà a rebre el premi Llança a la millor coberta.


La fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà se celebrarà el darrer cap de setmana d’agost: ls dies 29 i 30. Si bé inicialment havia de fer-se el primer cap de setmana de juny, s’ha hagut de posposar a causa de la situació actual de crisi sanitària per la Covid-19. Enguany, doncs, Indilletres tancarà l’agost amb dos dies farcits de propostes culturals en el marc de la plaça del Castell de la Bisbal, seguint totes les corresponents mesures d’higiene i seguretat.


Tal com ja s’ha fet en les dues edicions anteriors, la fira bisbalenca brindarà una àmplia programació d'ctes, debats, conferències, presentacions, tertúlies, concerts i altres activitats d'interès cultural i social que es faran durant aquests dos dies. Indilletres 2020 es perfila com la primera fira de llibres presencial que tindrà lloc després del confinament pel risc de propagació del coronavirus. La totalitat de la programació de la tercera fira es farà pública el dimarts 16 de juny, en una roda de premsa al Castell Palau de la Bisbal d’Empordà.


Redacció: Ajuntament de La Bisbal d'Empordà


Tornar a notícies

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h