El 22è Cap Roig Festival presenta un cartellúnic amb estrelles internacionals i nacionals

Christina Aguilera, Sting, Mika, Sebastián Yatra, Raphael, Camilo, Dani Martín, Pablo Alborán, Morat, Taburete, Rosario, Sergio Dalma, Rigoberta Bandini, Joan Dausà, Els Pets, Stay Homas i Miki Núñez composen el cartell d'aquest any. Xiula i Bye Bye Monstre es sumen al calendari d'actuacions protagonitzant les nits de Cap Roig Mini.


La 22a edició del Cap Roig Festival, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de CaixaBank, tindrà lloc entre el 22 de juliol i el 15 d'agost i comptarà amb una programació total de 19 concerts.


El colombià Sebastián Yatra i la diva americana del pop Christina Aguilera seran els encarregats de la inauguració del festival, el 22 i 23 de juliol. El tancament anirà a càrrec de Rigoberta Bandini, el 15 d'agost.


El prestigiós cartell reafirma el seu esperit eclèctic amb una gran varietat de gèneres musicals a través d'artistes internacionals i nacionals de primer nivell, amb noms tan destacats com Sting, Mika, Raphael, Camilo, Dani Martín, Pablo Alborán, Morat, Taburete, Rosario, Sergio Dalma, Rigoberta Bandini, Joan Dausà, Els Pets, Stay Homas o Miki Núñez.


La programació infantil del Cap Roig Mini presentarà els espectacles de Xiula i Bye Bye Monstre, dirigits a tots els públics.


Aquest any, el concert solidari se celebrarà el 4 d'agost i anirà a càrrec de Sergio Dalma. La recaptació es destinarà a un projecte de la Fundació Vimar per apropar la música a persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo