Dos murals a l'Escala i Palafrugell percommemorar el desè aniversari de l'ítacaLes dues peces són obra de l'artista Roc Blackblock i formen part del seu projecte artístic Murs de Bitàcola, que pretén recuperar i reivindicar la memòria col·lectiva de cada comunitat o poble a partir de murals que reprodueixen fotografies o imatges històriques de l'espai on es realitzen.


En el cas de l'Escala, el mural s'està realitzant en una paret de grans dimensions, de 320 metres quadrats, de l'aparcament de Ca les Monges, al centre de la localitat. L'artista hi reprodueix una foto antiga de la zona de la Platja, quan era el port pesquer del municipi. Una imatge de principis del segle XX realitzada pel fotògraf Josep Esquirol, que forma part del fons de l'arxiu municipal històric de l'Escala.


Els dos murals incorporen un placa amb un codi QR que dona accés a un portal amb informació sobre la intervenció artística i sobre la història de les imatges escollides.La realització dels dos murals ha estat possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de l'Escala i de Palafrugell.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo