top of page

Consum ofereix més de 400 llocs de treballper a la campanya d'estiu a Catalunya

La retribució d'accés és de prop de 1.500 euros i s'incrementa fins als 1.650 € quan la persona contractada passa a ser sòcia.

Consum ofereix més de 400 llocs de treball per reforçar la plantilla a Catalunya durant la campanya d'estiu i les substitucions de vacances per als pròxims mesos. Les ofertes de treball, que ja estan disponibles a la web de la Cooperativa, són, fonamentalment, per a cobrir tasques operatives als supermercats i centres logístics de Barcelona i área metropolitana així com a altres botigues de les comarques de la Garrotxa, Osona, el Baix Camp, la Selva o el Baix Empordà.


La Cooperativa ofereix jornades completes i parcials, amb una retribució d'accés de 1.487 euros al mes. Quan la persona contractada passa a ser sòcia, aquesta base s'augmenta fins als 1.652 euros bruts. Els dos últims anys l'increment salarial de Consum a Catalunya ha superat el 22% per millorar el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores. A més del salari, els socis i les sòcies perceben anualment el retorn cooperatiu dels resultats que els correspon, a banda dels interessos per les seves aportacions obligatòries al capital social. La temporada d'estiu s'allarga des de principi d'abril fins al final del mes de setembre. Després d'aquest període de temps, el personal contractat pot tenir continuïtat. De fet, segons les dades de la Cooperativa, el 36% del personal contractat durant la temporada d'estiu del 2023 a Catalunya a hores d'ara continua treballant a Consum i a més amb contracte fix. Els requisits dels candidats i candidates són: tenir el títol de l'ESO, orientació a la clientela, ganes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residir prop d'on s'ofereix el lloc. No cal tenir experiència prèvia, ja que Consum facilitarà la formació.


Les persones que vulguin accedir a les ofertes s'han de registrar a:


Consum a Catalunya

La plantilla de la Cooperativa és actualment de més de 21.200 persones, més de 4.300 llocs de treball, es troben a Catalunya. Consum compta amb 262 botigues a Catalunya, 114 pròpies i 148 franquícies Charter a banda de diverses plataformes a Barcelona: la de mercaderies generals, a la Zona Franca, que compta amb 92.000 m2, i una altra al Prat de Llobregat, amb 13.500 m2.


La Cooperativa, és pionera en l'aplicació de la setmana laboral de cinc dies al sector de la distribució, ha renovat el segell Top Employers per onzè any consecutiu.

0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page